79040 г. Львов, ул. Городоцька, 355 б

+38(032)297 25 62
+38(032)297 25 63

www.fakro.com.ua

Закінчився Перший Лижний чемпіонат світу серед покрівельників

Закінчився Перший Лижний чемпіонат світу серед покрівельників

Спортивні змагання відбулися 6 лютого на схилах Яворжини Криницької. Серед близько п’ятдесяти учасників із семи країн Європи, які стартували у гігантському слаломі, у чоловічій категорії найкращим виявився наш колега Гжегорж Курек. Друге місце належить також полякові Йозефу Ярковскому. Третє місце зайняв німець Удо Счнейдер. Серед жінок найкращий результат показала представниця Польщі Магдалена Флорек. Друге місце дісталося словачці Каріні Деаковій, третє місце зайняла Карін Гамма із Швейцарії. У командному змаганні, в якому брали участь сім країн Європи – Словаччина, Польща, Швейцарія, Німеччина, Угорщина, Англія і Росія, перемогла Швейцарія, друге місце зайняла Словаччина, а третє Польща.

- Ми відчули сильні емоції, завдяки атмосфері, яка тут панувала, - зазначили згодом учасники змагань. - Ми захоплені прекрасною організацією чемпіонату, який був для FAKRO справжнім організаційним викликом. Адже раніше нікому навіть не спадало на думку, щоб покрівельники з усієї Європи змагалися між собою не на даху, а на лижній трасі. Це справді чудова ініціатива, прекрасна забава і незвичний спосіб інтеграції нашого середовища.

Чому Лижний чемпіонат світу серед покрівельників зініціювала саме фірма FAKRO? Не могло бути по-іншому, адже серце підприємства б’ється у гірській бескидській місцевості, у Новому Сончі. Цьому сприяла також особиста пристрасть президента FAKRO Ришарда Флорека, котрий є палким прихильником лиж.

– Думка про організацію цієї спортивної імпрези виникла у мене два роки тому, - зазначає Ришард Флорек.

– Вже маємо певний досвід у реалізації таких проектів. У календарі циклічних, галузевих подій, пов’язаних з нашою фірмою, своє чільне місце займає Лижний чемпіонат будівельної галузі, який організовуємо вже протягом семи років. Я вирішив, що можемо ступити крок вперед і організувати міжнародні змагання, пов’язані з конференцією Міжнародної федерації покрівельників IFD, котра є не тільки форумом професійного досвіду, але також сприяє консолідації середовища будівельної галузі. Крім того, багато галузей мають власні змагання, то чому ж не організувати лижного чемпіонату для покрівельників?

Президент IFD Гордон С. Пенросе визнає, що коли президент FAKRO кинув клич організувати міжнародний лижний чемпіонат за участю покрівельників, об’єднаних у Федерації, він не відразу повірив, що можна реалізувати такий проект.

- Коли два роки тому, під час візиту членів ради Федерації у Криниці, президент Флорек представив нам свою ідею, то, щиро кажучи, ми з цього трохи сміялися. Не думали, що це може вдатися. Здавалося нам, що це буде надзвичайно складно з огляду на відстань. Але президент Флорек це людина успіху, яка наполегливо реалізує свої наміри. Тому ми з радістю прийняли пропозицію про патронування такого заходу.

Усі учасники конференції, незалежно від того, чи були вони доповідачами, учасниками змагань чи вболівальниками, залишилися під враженням сондецького краю, гостинності організаторів імпрези і приємного відпочинку у рекреаційно-навчальному комплексі Activa, що належить FAKRO і розташований в Мушині. Закордонні гості були захоплені сондецьким краєм з його горальським фольклором і своєрідною місцевою кухнею.

- Мене зачарували не тільки чудові краєвиди, але насамперед палке серце господарів. Фірма FAKRO виявила абсолютний професіоналізм і досконалість у всьому. Як під час змагань, так і під час організаційних зустрічей в рамках конференції, - говорить президент IFD Гордон С. Пенросе.

Під час конференції відбулася міжнародна зустріч представників покрівельної галузі, присвячена важливим питанням, пов’язаним з діяльністю IFD на європейському будівельному ринку і співпраці федерації з FAKRO. До програми входило знайомство з підприємством. Сучасний процес виробництва, із застосуванням найновіших технологій, вразив журналістів з Німеччини, Голландії, Угорщини і Великобританії. Особливо зацікавив закордонних гостей відділ досліджень і розвитку, де народжуються технічні ідеї віце-лідера світового ринку дахових вікон, де створюються і вдосконалюються товари, де виникають нові рішення.

- Все те, що ми тут побачили, підтверджує, що FAKRO це підприємство найвищого, світового рівня, - визнали учасники конференції. Своє перебування у сондецькому краї закордонні гості вважають дуже вдалим. З ентузіазмм прийняли запрошення до участі у наступному чемпіонаті. Фірма FAKRO вже подала свою кандидатуру на організатора фестивалю.


 

Новые поступления

Наконечники LXS Цена договорная
Сходи LWK-280 Komfort 124 грн.
Сходи LWS-280 Smart 106 €
Дахові вилази WGI 106 €
Дахові вилази WSS 103 €
Коміри ESW 46 €
 

Товары ТОП компаний

топ
Жалюзи защитные стальные подъемные Tap Up Цена договорная
топ
Фурнитура и комплектующие Цена договорная
топ
Москитный профиль оконный Цена договорная
топ
Москитная сетка на окна Киев Цена договорная